Om denna logg (svenska) 

This page is the About page in Swedish.

Hej! Jag heter Mikael, också känd som Inscius.

Denna blogg innehåller lite allt möjligt, och jag har inget särskilt tema.

Jag skall försöka hålla denna blogg så integritetsvänlig och fri som möjligt. Fri som i frihet, inte gratis, även om den är gratis och reklamfri att läsa. Jag vet inte säkert om en Wordpressinstallation har något fuffens för sig, men den enda cookie den sätter är från min domän. Jag vet faktiskt inte vad den gör. Jag kommer aldrig ha google analytics eller liknande på denna sajt. Från denna sajt så skickas förfrågningar till creativecommons.org. På enskilda kommenterade poster så hämtar den också avatarer från Gravatar. Själv använder jag inte Gravatar, men jag inte deaktiverat den funktionen eftersom den är populär. Och ingen måste använda det.

Jag har ägt och använt persondatorer i över trettio år, men det tog mig ca 20 år att inse vikten av fri programvara, se ex. FSFE (ej svenska).

Detta är en blogg, så enskilda poster är nästan aldrig uppdaterade. Det enda undantaget är sidan Friare musik, så den kan kanske vara värd kolla in ibland, om ämnet intresserar. Friare musik-sidan har också en friare licens än sajten i övrigt. Vill du använda något från denna sajt, läs på om CC.

Mina poster är antingen på svenska (kategori "Svenska") eller engelska (kategori "English"). Inga poster är översatta mellan språken. Jag har faktiskt inte postat något på svenska på flera år, och kanske inte kommer göra det heller.

Du kan också mejla mig på:
ahoy snabel-a inscius punkt se

Om inget annat anges, är allt jag publicerar här under Creative Commons -licenser. Om innehavare av bilder på denna blog är någon annan än jag anges detta.

Creative Commons License