Toad-in-the-hole

Igår lagade jag Toad-in-the-hole för första gången. Det är i princip en paj, eller snarare pudding, med korv i. Inte den mest kulinariskt omtumlande upplevelsen i mitt liv, men den var helt ok. Lätt att servera, man kan skära upp "pajbitar" av den. Gick också bra att värma den i mikron. Det finns ganska många tillagningsvideo på utube. Så här såg den ut som färdig:

Photo of Toad in the hole made i iron frying pan

Visste inte riktigt vad man ska servera till den, men sallad är ju rätt självskrivet. Prövade senap (stark och söt), lingonsylt och ketchup. Senap var nog bäst, men förmodligen finns det något som passar bättre, kanske en dip med senapssmak.

Tills för några dagar sedan hade jag inte hört talats om den maträtten, men den nämndes på identi.ca av Kevie, som också gör podcasten TuxJam, vilken jag rekommenderar om man är nyfiken på Linux och/eller musik under friare licenser (så som Creative Commons).