Duffercast har vaknat

Foto av Terry-Thomas i ett avsnitt av teveserien Burke's Law

Som tidigare nämnts här så är jag medlem av den engelskspråkiga podcasten The Duffercast. Duffer betyder både ungefär "gubbe" respektive "klantskalle". Vi har dragit den ganska blygsamma gränsen för gubbe vid 40, vilket jag klarar med bred marginal. Dessutom passar mitt nick (inscius) ganska bra in under paraplyet duffer. Dessutom är jag understundom lite "klantig" på grund av min något bristande hälsa, vilket då är en bonus.

Förutom vårt fantastiska småprat, så är all musik som spelas i avsnitten vad som brukar kallas fria verk. Med det menas sådant som är under Creative Commons CC-BY-SA eller mindre restriktiva licenser eller i allmänningarna. För mer om fri kultur, se gärna min sida om friare musik på denna sajt.

Nåväl, vi har haft en smärre, a.k.a. längre, paus i utgivandet, men under augusti har vi lyckats klämma ut tre avsnitt, varav två legat på lagring ett bra tag, likt ett gott vin, eller en god whisky.

Så med ytterst klädsam blygsamhet föreslår jag, nej, endast upplyser om, att avsnitten fyra, fem och sex kom ut under augusti. Rena epidemin! Förhoppningsvis(?) kommer vi fortsättningsvis utge ett avsnitt i månaden, som vi faktiskt lyckades med i början. Har du aldrig hört oss, föreslår jag, nej, jag menar upplyser om, att man bör (kan) börja med det första avsnittet, som för att vänja sig, liksom.